Over Ons

De Week, 25/02/2011

Costa Blanca voor jou – Voor Goed & Lekker leven!

Costa Blanca voor jou is het webzine voor alle nederlandstalige bewoners, bezoekers en geïnteresseerden aan, van en in de Costa Blanca met actuele, objectieve informatie over actief leven, lekker eten en drinken, makkelijk en gezond bewegen en de actuele stand van zaken rond muziek, theater en andere zaken die het leven aangenaam maken en houden.

Onze omschrijving voor de Costa Blanca is een kuststrook met een breedte van ca. 30 km (Alcoy) van Valencia t/m Torrevieja.

Inhoud

Beeld en tekst informatie over authentieke, eigentijdse, bijzondere, wetenswaardige, specialistische extra´s van restaurants, bars, historische gebeurtenissen, musea, culturele manifestaties, sportieve activiteiten of evenementen gekoppeld aan een agenda.

De redactie neemt bij de beschrijving van het aanbod altijd als uitgangspunt de volgende sleutelwoorden: gezond, lekker, smaakvol, verrassend, een verantwoorde prijs en kwaliteit verhouding, eigentijds of authentiek. Graag ontvangt zij (als recencies) de reacties van de bezoekers die, wellicht ingekort, in de betreffende rubriek zullen worden opgenomen. De redactie is in haar berichtgeving onafhankelijk en positief kritisch.

Wie zijn wij?

Pauline van der SluijsPauline van der Sluijs In Spanje wonende internationaal actieve ex-geologe, werkte de afgelopen 10 jaar als webmanager van een gemeente in Noord-Nederland en raakte zo gepassioneerd van de alsmaar groeiende mogelijkheden van het World Wide Web dat zij na haar verhuizing naar Spanje betrokken wil blijven bij de verdere groei van dit geweldig interessante medium en haar kennis en ervaring praktisch in wil zetten voor een heldere, voor iedereen toegankelijke website.Vandaar dus. Zij is daarnaast behept met een grote nieuwsgierigheid naar de echt goede dingen van het leven en deze in overzichtelijke, laagdrempelige en eenvoudig toegankelijke websites op te slaan om die met anderen te kunnen delen.

Marc Schot - portretMarc Schot
Na 5 jaar Zuid-Amerika nu in Spanje wonend en werkend. Internationaal internet ondernemer met grote ervaring in het ontwikkelen en vormgeven van internet media. Crossmedia als websites, e-zines en online applicaties. Nieuwsgierig en kritisch kenner van de plekken waar het leven goed is.

Dick SuérDick Suèr Internationaal Uitgever van Interactieve Media. Docent Marketing en communicatie en… verantwoord en gezond bewegen. Altijd actief op zoek naar de juiste balans tussen een gezond lichaam en een actieve geest. Doet dat bij uitstek op smaakvolle plaatsen. Heeft daarbij een fijne neus voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Wil je één van ons bereiken, dan kan dat via de gegevens in de pagina Contact op deze site.