Art from Prison – veiling Altea

Op woensdag 26 oktober (2011) om 16.00 uur een veiling van schilderijen met een bijzonder verhaal. In Bar La Mascarada op het plein in oud Altea worden ca. 20 schilderijen geveild onder de naam Art from Prison.

De bekende kunstschilder Nico Vrielink leerde de gevangenen van de Kerobokan Prison op Bali in Indonesië schilderen en gaf hun (bege)leiding, waaronder de ten onrechte ter dood veroordeelde Myuran Sukumaran. Op dit “Eiland der Goden” leven mensen jarenlang onder zeer slechte omstandigheden een uitzichtloos leven. Samen met Myruan groeide dit project vanuit creatieve workshops in de gevangenis naar het project Art from Prison.

Mooie schilderijen en door de erkenning buiten de poorten in vele opzichten en een stukje hoop voor hen die het vaak begrijpelijk niet meer zien “zitten”. Een prachtig initiatief van “kunstenaars voor kunstenaars” en waard gesteund te worden door jou.

De Nederlandse muzikant Peer van Mol zingt, acteert, draagt voor en doneert de opbrengst van zijn CD aan het project. Tot woensdag as. om 16.00 uur bij Bar La Mascarada.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *