Bellini´s Restaurant Pizzeria

We komen steeds meer restaurants tegen die goed en lekker eten combineren met andere smaakvolle life-style elementen. Neem nu Pizzeria Bellini´s in Altea la Vella. Zich in alle opzichten fraai in de kijker spelend in het voormalige kantoor van de CAM bank.

De hoek, die je niet kunt missen als je het dorp vanaf de zeekant binnenrijdt, is met het ruime terras opvallend en uitnodigend. De ruime parkeermogelijkheden om de hoek zijn praktisch en plezierig. De inrichting is modern, overwegend zwart met kleurige accenten.

En de vloer? Die is mooi (vinden wij) en bijzonder (vinden wij ook) en daar hebben ze bij Bellini Art (een aparte specialisatie) ook verstand en diverse voorbeelden van. Je kunt ter plekke met hen over een nieuwe zeer speciale betonnen vloer, passend in de kleuren van jouw interieur, spreken. Hoeft niet, kan wel, want ze kunnen hem ook nog leveren maar uiteraard niet dezelfde avond nog.

De decoratie aan de wanden is vanuit de eet- en drinkfunctie en de basiskleuren van het restaurant bedacht en authentiek uitgevoerd. De muziek is plezierig van toon en al even passend bij de goede atmosfeer van Bellini. De bar is ruim en functioneel. Er is een aparte lounge hoek met actuele Engelse, Spaanse en Nederlandse kranten en tijdschriften waar het plezierige wachten moet zijn op de vrienden waarmee je afspreekt om een hier een prima avond te hebben.

En bij een prima avond hoort een prima maaltijd en die wordt hier geserveerd. Vanuit de open keuken waar een kok staat te koken die zeer van Italiaanse wanten weet. Groot gevoel heeft voor smaak, kleur en raffinement. Wij waren tenminste zeer tevreden met onze Geitenkaas- en Bellini´s salade en lekker krokante en met smaak beladen pizza´s die ons werden voorgezet.

Aanbevolen deze nieuweling in de Alteaomgeving!

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

++++

Bediening

+++

Ambiance

++++

Parkeren

+++++

Bellini’s

Restaurant, pizzeria Ctra. Callosa 39, Loc. 4-5 Altea la Vella Alicante 03599
965 848 144

2 reacties op “Bellini´s Restaurant Pizzeria”

  1. Met enige verbazing lees ik dat de pizza’s bij bellini als zeerlekker worden bevonden.Het tegendeel is waar!
    De bodem is beslist van een zeer lage kwaliteit; te dik en droog en beslist niet zelfgemaakt.
    Uieraard zijn ze eetbaar,maar je zal beslist niet omwille van de pizza naar Bellini teruggaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *