Carámbano, Moraira

Hier niet uitgebreid tafelen met linnen, maar heerlijk lunchen of loungen tegenover een intieme haven met visafslag. Deze ijspegel geeft je een warm onthaal door de vlotte en vriendelijke bediening en ze herkennen je al gauw bij een volgend bezoek, dan spontaan met bijbehorende persoonlijke benadering.

Onder grote witte parasols met een kaart waarop niet alleen een uitgebreide variatie aan tostada’s, pizza’s, salades, bocadillos en pasteles voorkomt met prijzen tussen de 3 en 6 euro, maar waarop ook heerlijke Spaanse gerechten staan, zoals Tapas, Gambas al Ajillo en Calamares a la Andaluza, is het met onze keuze op en aan tafel in een windje en met een biertje, goed toeven. Vooral van de calamares is het genieten geblazen, die super vers zijn (zoals alles) en met 5,50 euro voor een portie, waar we elders langs de kust rustig 12,50 euro voor mochten neertellen, prettig geprijsd.

En zoals het snoepen is overdag van de verse sappen, zo lekker zijn tegen de avond en later, de fraaie cocktails, waaronder de fameuze Agua de Valencia!

Ben je er toch liever vroeg bij, dan kan je net na 10.00 uur aan de overkant een kijkje nemen bij de visafslag. Elke morgen wordt er door de vissers van Moraira verse vis binnengebracht en op een naar ons idee willekeurige manier in plastic bakken voor de verkoop gepresenteerd. Wees erbij als de verkoop begint, je zult een ervaring rijker zijn. Daarna koffie en pasteles bij Carámbano en je dag kan los!

Openingstijden en Parkeren

De openingstijden ’s zomers verschillen van die van ’s winters. ’s Zomers van 9.30-01.00 uur (’s nachts dus). Zaterdagmorgen en meestal dinsdags gesloten.
Het parkeren kan in de zomer lastig zijn.

Beoordeling

Eten

+++

Bediening

++++

Ambiance

+++

Carambano

Cocktail bar, Cerveceria, Cafetera C/ del Mar, voor de haven en de visafslag Moraira Alicante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *