Hotel Restaurant Casa del Maco

Als wij toe zijn aan een goed gesprek of wanneer we onze vrijersvoeten voelen kriebelen en daar op niveau gehoor aan willen geven, staat Restaurant Casa Del Maco hoog op onze lijst.

De Spaanse finca uit de 18e eeuw heeft allure en is zorgvuldig en respectvol gerestaureerd. Mooi en warm van tint en met een goed oog voor intieme details. De keuken heeft dezelfde verfijnde klasse met een geweldig goede mix tussen de Belgische, goede en creatieve keuken met een mediterrane invalshoek.

Hier wordt met liefde en groot vakmanschap gekookt en het wordt met ingehouden enthousiasme door een professionele, vriendelijk bedieningsequipe op tafel gezet. Een stemmig gedekte tafel, die een prachtig uitzicht geeft op zowel de Lleusberg, als Peñon de Ifach in Calpe. Wij waren er tenminste even stil van toen we voor een aperitief (mooi glas wijn en een beschaafde knabbel) deze fraai ontworpen dinertuin aandeden, want dat kan natuurlijk ook, net als het gaan voor een hotelarrangement, in één van de 6 hotelkamers, die het hotelgedeelte rijk is.

Prijsniveau is pittig maar in balans met het geleverde.

Beoordeling

Eten

+++++

Wijn

+++++

Bediening

++++

Ambiance

++++

Parkeren

++++

Casa del Maco

Hotel Restaurant op Lleus berg, entree ligt aan de weg van Benissa naar Calpe, de N332 Pou Roig 15a Benissa Alicante 03720
965 732 842

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *