Restaurant Casa Harry

Restaurante Casa Harry is een ontdekking van tipgever Mil, die zijn enthousiasme graag met jou en met ons deelt. Wij gaan er op bezoek, dit kan even duren, want het ligt wat uit onze route, maar wij willen je Harry niet onthouden, dus hier komt Mil’s beschrijving daarvan.

Alleen al op weg naar Restaurante Harry schijn je aangenaam getroffen te worden door de omgeving. Palmen, olijfbomen en een prachtig kerkje met in de schaduw daarvan het restaurant en knusse huisjes rondom het kerkplein.

Het restaurant kan je niet missen door de kleurrijke en mooie gevel en als je de deur in de gevel opent, stap je het authentieke Spanje binnen. Maar let op, als je daar dan ook wilt blijven voor een mooie maaltijd, een keuze uit verschillende menu’s del dia, moet je wel reserveren, want Harry is nogal in trek. Ook al door de democratische prijs. Nu weten wij niet precies wat wij ons daarbij moeten voorstellen, maar we nemen aan dat het goed zit met de prijs/kwaliteit verhouding en zullen daar ook zeker opletten bij ons bezoek.

De eigen bodega bevindt zich onder het restaurant en mag en kan op verzoek worden bekeken. Zeer de moeite waard, dat Casa Harry. Doen dus, maar wel even reserveren. En graag aan ons even laten weten hoe je het vond. En voor meer beschrijvingen houden wij ons aanbevolen. Dank alvast.

Voorlopige classificering:

Beoordeling

Eten

+++

Wijn

+++

Bediening

+++

Ambiance

++++

Casa Harry

Restaurant Calle Cervantes 8 San Felipe Neri 03558
965 484 601

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *