Concert voor de Kankerbestrijding

Casa Sjengarden
Chris de Droog en Fredy E. Wubben
C/ Serra Nevada 6 – Urb. El Cautivador – Alfaz del Pi

9 December 2012 van 16.30 tot 18.30 uur

“Dúo Hispalis”

Juan Carlos Lopez Segura, gitaar
&
Veronica Rubio Gomez, cello

Verónica Rubio Gómez
Begon haar studie als celliste aan het conservatorium in haar geboortestad Alicante en beëindigde deze studie in 2007 met de hoogste onderscheiding. Aan de universiteit van Valencia behaalde zij haar mastersdegree. Zij speelde o.a. in het symfonieorkest in Alicante en in Murcia. Zij is solist in het symfonieorkest San Vicente van Alicante en speelde met verschillende kwartetten in diverse theaters in Alicante, Murcia, Valencia, Castellón en Zaragoza.
Momenteel is zij lerares cello aan verschillende conservatoria en is medeorganisator van diverse cursussen “Perfeccionamiento instrumental” .

Juan Carlos López Segura
Geboren in Alicante. Gaf op 6-jarige leeftijd concerten met flamencodansers. Hij studeerde af aan het conservatorium in Alicante met de hoogste onderscheiding. Hij gaf vele concerten o.a. in Amiens (Frankrijk), Matanzas en Havana (Cuba), in Duitsland en in Alicante, Mutxamel, Torrevieja en Elche en trad ook op voor de TV van Alicante.
Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en was finalist in het Concurso Internacional de Benidorm. Speelt momenteel met het Orquesta Barroca Valenciana.

Het Programma bevat werken van Antonio Vivaldi, Gabriel Faure, Camille Saint-Saens, George Bizet, Enrique Granados en Manuel de Falla.

In de galerie is een nieuwe expositie te zien van de schilder Gonzalo Núñez Tomba met vele stadsgezichten en naakten.

Ook zijn er werken te zien van de beeldend kunstenaar Fredy E. Wubben, die tot begin januari 2013 eveneens een grote expositie heeft in Fundación Frax.

De toegangsprijs voor het concert bedraagt 12,00 euro (incl. wijn en hapjes).

Opgave per tel.: 96 68 60 522 per mobiel 60 66 52 242 of per email [email protected]

Reserveren is noodzakelijk!