Costa Blanca FREE Friday Happy Running Hour

De runs zijn in principe:
de eerste VRIJDAG van de maand om 18.00 uur
de start is meestal bij
La Terraza

Samen, vrolijk en actief werken aan een gezond hart, een gezond lijf en nieuwe sportieve vrienden én zorgen dat je in je jeans blijft passen. Dat zijn zo ongeveer onze …. doelen.

Costablanca.voorjou.com nodigt jou daarom uit, mee te doen aan de RUNS die meestal op een vrijdag worden georganiseerd langs de mooie ong. 4 km lange boulevard van Altea-Albir. De start is òf vanaf de kant van Altea, òf van die van Albir. In Altea vanaf La Terraza (Altea).
Neem contact op met Dick, mocht je zin hebben om mee te gaan. Er wordt ook regelmatig op andere plaatsen gelopen.

CB friday night runDe EERSTE FREE RUN is begonnen op vrijdag 2 maart 2012 met de start vanaf The Ritz aan de boulevard in Albir en de 2e op 6 april bij La Terraza in Altea. Ondertussen zijn er, op de zomerperiode na, al verschillende Runs geweest.

Zowel met joggende, als stevige (hard)lopers bewegen we een (klein) uurtje intensief om na afloop samen (misschien zelfs) getrakteerd te worden op een verrassing van de lokale betrokken horeca, zodat het ook nog leuk nagenieten is met andere gelijkgestemden. Een geweldig begin van je weekend.

Het is géén wedstrijd! Maar een loop waarin het elkaar sportief ontmoeten en gezond het weekend beginnen voorop staat.

Goed & Lekker leven dus: dè basis van costablanca.voorjou.com

Meer info: [email protected]. Ook als je denkt dat je nog wat training onder goede begeleiding zou willen hebben, kan je met Dick contact opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *