Ecolodge Refugio Marnes

Bed & Breakfast & Bijzonder Vakantiehuis

Bij de opzet van deze site paste geen campings, B+B locaties, campings of caravanterreinen, vonden wij en vinden wij nog. Maar je kent ons inmiddels lang genoeg om te weten dat wij uitzonderingen maken voor locaties, producten/plaatsen/evenementen en/of optredens die authentiek, bijzonder en verrassend en daarbij ook het weten waard zijn. Plus natuurlijk dat zij moeten passen bij een Goed & Lekker leven aan de Costa Blanca.

Schaduwrijk terras B&BVandaar dat wij met een gerust eigen geweten je hierbij willen wijzen op een bijzondere plek waar `duurzaam´ verblijven, een in alle opzichten zintuiglijk feest is op een plaats die ook qua locatie en vormgeving uniek is.

Agriturismo Refugio Marnes
Refugio Marnes, Costa BlancaEen “bijzonder Casa rural (oorspronkelijk agrarisch) landgoed” met 4 huizen en een tent (maar geen gewone): 1 huis, de oude finca met drie B&B kamers op de eerste verdieping en het voormalig stallencomplex, ‘Los Establos’ ook met drie B&B kamers en een gedeelde woon- en eetkamer en keuken; 1 romantisch vakantiehuis voor families voor 4 personen, plus 1 luxe grote Arabische glamping ‘La Jaima’. Verder kun je met tot 8 personen logeren in een op zichzelf staande gerestaureerde boerderij ‘Finca Iris’. Samen heel goed voor een luisterrijk verblijf in de heel rustige, prachtig landelijke omgeving van Benissa (ca. 10 km uit de kust) op de flanken van de Bernia (zie ook Bernia Route). Een pracht plek, die naar ons idee het weten meer dan waard is. Vandaar hierbij:

Refugio Marnes | Ptd. Marnes 20115 | T. 0034 966 181 040 of 0034 637 063 003 | www.refugiomarnes.com

Eén reactie op “Ecolodge Refugio Marnes”

  1. Ik kan refugio Marnes van harte aanbevelen, ik kom er al jaren en het is echt een bijzondere plek. Rust, ruimte, heerlijk om te zijn, hier kan ik ademen en voel ik me meteen goed. Geniet van de wandelingen in de omgeving, eet een keer mee als Richard kookt, mijmer weg in de hangmat… ga zaterdagochtend naar het marktje in Galon, er is van alles te doen in de omgeving. Ik heb bijna alle logeerplekken al bij hun uitgeprobeerd, allemaal mooi, maar ik ben verliefd op ‘La Ruina’. Een klein huisje een vroegere schaapsstal die ze met veel zweet en liefde, heel smaakvol hebben verbouwd met behoud van oorspronkelijke details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *