Ecolodge Refugio Marnes

Bed & Breakfast & Bijzonder Vakantiehuis

Bij de opzet van deze site paste geen campings, B+B locaties, campings of caravanterreinen, vonden wij en vinden wij nog. Maar je kent ons inmiddels lang genoeg om te weten dat wij uitzonderingen maken voor locaties, producten/plaatsen/evenementen en/of optredens die authentiek, bijzonder en verrassend en daarbij ook het weten waard zijn. Plus natuurlijk dat zij moeten passen bij een Goed & Lekker leven aan de Costa Blanca.

Schaduwrijk terras B&BVandaar dat wij met een gerust eigen geweten je hierbij willen wijzen op een bijzondere plek waar `duurzaam´ verblijven, een in alle opzichten zintuiglijk feest is op een plaats die ook qua locatie en vormgeving uniek is.

Zwembad B&B guesthouse Refugio MarnesEco Lodge Refugio Marnes. Een “bijzonder Casa rural (oorspronkelijk agrarisch) landgoed” met drie huizen en een tent (maar geen gewone): 1 huis, de oude finca met drie B&B kamers en het voormalig stallencomplex, ook met drie B&B kamers; 1 romantisch vakantiehuis voor families, plus 1 luxe grote Arabische tent voor ‘Glamorous Camping’ (o.a. voor grotere groepen). Samen heel goed voor een luisterrijk verblijf in de heel rustige, prachtig landelijke omgeving van Benissa (ca. 10 km uit de kust) op de flanken van de Bernia (zie ook Bernia Route). Een pracht plek, die naar ons idee het weten meer dan waard is. Vandaar hierbij:

Refugio Marnes | Ptd. Marnes 20115 | T. 0034 966 181 040 of 0034 637 063 003 | www.refugiomarnes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *