Expositie glassculpturen Fredy Wubben, Villajoyosa

La danza de la fertilidad 2

Expositie glassculpturen “Procreación eterna” (Eeuwige voortplanting) van kunstenaar Fredy E. Wubben in Museo La Barbera te Villajoyosa. Deze expositie, die een vervolg is op de succesvolle expositie in het beroemde Koninklijk Nationaal Glasmuseum in San Ildefonso La Granja, bij Sejovia, is nog te bezichtigen in El Museo La Barbera in Villajoyosa.

La danza de la fertilidad 2 - kopieFlora Vegetal

Openingstijden

  • Tot en met 25 oktober 2013
  • Maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 12.30 en van 17.00 tot 18.30 uur
  • Extra openingstijd:
    Zondag 20 oktober van 11.00 tot 13.30 uur, toegang gratis (als u van te voren even laat weten dat u komt, dan bent u verzekerd van een zitplaats: [email protected] of tel. 966 860 522).
    Er zijn doorlopend films te zien over de grote Monumentale beelden, die Fredy al dan niet met glas heeft vervaardigd; over het ontstaan van kleinere werken in de glasstudio in Amsterdam en kijkt u mee in de oven van Glasblazerij Ajeto in Novy Bor (Tjechië), waar de Koningsglazen worden geblazen en samengesteld. Dit naar aanleiding van de designprijs voor het maken van een Maximaglas, uitgevoerd in Leerdam.
    Fredy is zelf aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden naar aanleiding van de films en de kunstwerken en haar rijk geïllustreerde boek “Fredy E Wubben Sculptures” is in te zien, wat meer duidelijkheid geeft over haar werk en dat u cadeau krijgt bij eventuele aanschaf van één van de werken.

Adres:

Museum La Barbera, VillajoyosaEl Museo La Barbera
Avda Benidorm 1
03570 Villajoyosa

Calle Barranquet 4
03570 La Vila Joiosa (Alicante) España
Tel: 966 851 001 EXT:2805 / Email: [email protected]

 

Villajoyosa, bestemming voor een dagje uit

villajoyosa-costa-blanca1Ga je voor de expositie? Villajoyosa is naar buiten toe het meest bekend om haar bont gekleurde huizen in het centrum, die je dan ook op elke ansichtkaart terugziet, en chocola Valor. Veel plezier!