Running


Running voor jou

Gezonder en fitter worden en blijven wie wil dat nu niet? En goed leren hardlopen is daarvoor een geweldig medicijn. Maar hoe doe je dat? Zonder dat je blessures krijgt, zeker met die harde ondergrond? En op een manier die echt leuk is en voor iedereen en beginner en gevorderde geschikt?

Hardloopwedstrijden

Voor de echte gevorderden zijn er wel lekkere en stevige loopjes vooral in het zgn. winterseizoen, wat loopt van oktober tot en met april. Zie daarvoor Waar vind je hardloopwedstrijden.

Leren Harlopen

Onder verantwoorde begeleiding goed of nog beter leren hardlopen kan op twee plekken aan de Costa Blanca nl. in het prachtige Omnisport Centrum (Polideportivo) in Alfàs del Pi en het Atletiekstadion in Benissa, Palau San Pere. Hier traint de zeer ervaren trainer Dick Suèr beginners en gevorderden. In 6 wekelijkse groepsbijeenkomsten met veel gevarieerde oefenstof en in een combinatie van power walken en running loopt u gegarandeerd ca. 20 minuten onafgebroken hard. Ook personal training is mogelijk. Wanneer en meer? Kijk op de website van Run to be fit

Atletiekverenigingen

Natuurlijk kun je je ook gelijk aansluiten bij een van de atletiekverenigingen die veel dorpen of steden hebben, informeer bij het gemeentehuis, maar, let op, de echte beginner wordt hier meestal maar heel kort als beginner aangezien, waardoor het ook echt en veel te snel heel hard lopen wordt. Met blessures en een helemaal geen goed en lekker leven gevoel als resultaat.

Meer Costa Blanca voor jou over Running en Hardlopen