Klimwand in Lliber met nachtje over

In Lliber ligt de zgn. Peña Roja, een berg met 28 licht voorbewerkte klimwanden die in oplopende moeilijkheidsgraad klimmers uit de hele wereld naar Lliber brengt.

Je kunt daar klimmers uit Scandinavië en Canada, uit Australië en Italië, maar ook natuurlijk ook Nederland ontmoeten en heel veel van dat leuke volk blijft een nachtje of meer over aan de voet van deze zeer in trek zijnde berg.

Zij doen dat in hun tent of caravan maar ook in Finca Erbalunga, het in de schaduw (en de zon) gebouwde huis van Rob en Anne Wittebol. In deze in landelijke stijl gebouwde finca doen Rob en Anne elk met hun eigen specialiteiten hun uiterste best om hun gasten te verwennen. En na een blik in het gastenboek lijkt dit aardig te lukken.

Anne maakt graag haar schilder- en mozaïek atelier vrij en tovert dat om tot een super gezellig gastenverblijf en kookt (als je dat wilt) de eenvoudige maar lekkerste sterren van de hemel en Rob, zelf geen klimmer, gaat graag met je op een van de vele wandelpaden in de omgeving of naar de tennis- en/of golfbaan in de buurt.

Finca Erbalunga

Gastenverblijf
0034 690 289 975 0034 618 928 357

Website: Finca Erbalunga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *