Restaurant La Casa Della Pasta

Een door velen geprezen restaurant en al ruim 10 jaar op zeer plezierige wijze gerund door het Nederlandse/Italiaanse echtpaar Kirsten en Fabio. Wat wij ervan zagen is dat het interieur er fris, fruitig en functioneel modern uitziet en de bediening attent, vriendelijk en gastvrij opereert.

Dat doen zij in de winter en bij nattigheid in het restaurant en ’s zomers buiten op een groot buitenterras, waar je je (klein)kinderen ook heel goed een uurtje kwijt kunt in de bijbehorende speeltuin. Zodat er nog wat rustig onder elkaar nagenoten kan worden van I Dolci, het toetje, de poëzie van de keuken, zoals de Italianen zeggen bijv. van de uiteraard door maestro Fabio hand gemaakte tiramisu.

Het eten is er volgens al die enthousiaste bezoekers trouwens allemaal van topkwaliteit en elke dag kraakvers. Meermalen moesten wij een nog steeds likkebaardende eerdere bezoeker aanhoren in zijn enthousiasme over Spaghetti à la Parmigiana met een twist, of de Spaghetti alla Vongole.

Al die enthousiastelingen zorgen er wel voor dat het bijna altijd vol zit. Reserveren dus! Open: lunchtijd van 13.30 tot 15.30. Diner: van 19.30 tot 23.30 uur (gesloten op zondag).

Onze bevindingen over de kwaliteit van het een en ander tref je later, na ons werkelijke bezoek, op deze plek aan.

La Casa della Pasta

Cocina Italiana Carretera Cabo La Nao-pla 27 Javea Alicante 03730
966 461 347

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *