Restaurant La Galera

Het restaurant van moeder en zoon Kai Wendthand is bij hen, die van 1 april tot ca. 15 oktober aan de Spaanse Costa Blanca verblijven, al heel lang populair. Op 1 juni 2011 bestaat het restaurant 25 jaar!

In de wintermaanden daartussen reist de familie Wendthand naar zeer verre landen met als favoriete bestemming India. Zij laden zich dan weer op voor een druk lente- en zomerseizoen, want zoals gezegd hun veelal vaste klanten komen daar graag en met grote regelmaat.

Het vraagt enige moed en een wat avontuurlijke instelling om bij het zwembad, duidelijk zichtbaar vanaf de N332, naar binnen te stappen. Je verwacht het in eerste instantie niet, maar het is daar goed en zeer plezierig, zeker ten opzichte van de de prijzen die daar gevraagd worden. Er is al een menu vanaf 5,95 euro, drie gerechten met als hoofdgerecht een heel goede spaghetti en die menu’s´s lopen op tot 16,50 euro excl. de dranken. Maar ook steeds een keuze uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten.

Er wordt goed gekookt zonder tierlantijnen en er worden verse ingrediënten gebruikt en dat allemaal aan een prettig gedekte tafel en geserveerd door een plezierige, snelle en correcte bediening. En met de hele familie of op de verjaardag van de kinderen ben je ook van harte welkom.

Beoordeling

Eten

+++

Wijn

+++

Bediening

++++

Ambiance

++

Parkeren

++

La Galera

Bar, pool, restaurant
965 842 210

2 reacties op “Restaurant La Galera”

  1. Hallo
   Wij zijn dit jaar terug gegaan en hebben gezien dat te koop was.
   Wij gingen daar 3x per jaar wij zijn er nog vorig jaar in januari geweest en Kai zag er nog heel gezond uit en zo fier op zijn restaurant
   Wat een verschrikkelijk nieuws !
   Dit is heel snel gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *