Café Bar La Galeria in Almoradí

Een cafê zoals zij voor ons, in de ochtend, moet zijn. La Galeria ligt om de hoek van hèt plein, in het centrum (Plaza de la Constitución) van dit, 20.000 tal tellende inwoners, stadje, waarvan vooral de bomen met hun bijzonder gecoiffeerde kruinen elk toeristen medium halen, maar mij de -het plein omzomende- gebouwen, vaak nog met een duidelijk herkenbaar Arabisch uiterlijk, zeker zo belangrijk lijken.

Edoch, ik zou voor Almoradí een volgende keer niet omrijden. Maar zoals gezegd La Galeria is goed. Leuk ingericht. Stoelen, die uitnodigen voor een goed gesprek en meer dan 1 kop koffie. En zij doet haar naam eer aan door regionale kunstenaars de gelegenheid te geven, zich op de wanden aan het publiek te presenteren. En dat ziet er leuk en artistiek verantwoord uit.

La Galeria is lekker eigentijds met een goed werkend, multifunctioneel koffieapparaat, prima uitgeperste fruit- en groentesappen, lekker geurende baksels en een vlotwerkende bediening. Dat moet eigenlijk na de siësta en in de avond, wanneer de tapas en de platos combinados op tafel komen, wel goed zitten. Misschien rijden we voor La Galleria nog wel eens een keertje om.

Beoordeling

Eten

+++

Bediening

+++

Ambiance

++++

Parkeren

+++

La Galeria

Cafe Bar
966 783 612

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *