Restaurant La Terraza

Sinds 1 maart 2010 is restaurant La Terraza een feit, een plek waar je graag komt en graag naar teruggaat met een heerlijk -niet zo verwonderlijk gezien de naam- terras met weids uitzicht over de boulevard van Altea direct aan de Middellandse Zee en met het oog op de skyline van Benidorm.

Zoë, de eigenaresse, heeft ruime internationale horeca ervaring en zegt:

“Thuiskomen is, voor mij, een plek waar je je goed voelt, een plezierige omgeving waar je kunt ontspannen, waar je rustig de krant of een tijdschrift kan in kijken, waar je met je vrienden kunt afspreken en waar je goed, gezond en feestelijk kunt ontbijten, een mooi glas wijn kan drinken en tussen de middag of in de avond in een sfeervolle omgeving lekker, smaakvol en goed kunt eten.
Het streven is een ruime huiskamer eigenlijk, een soort smaakvol eetcafé, waar iedereen zichzelf, of plezierig of zakelijk met anderen kan zijn. Waar De Telegraaf, naast de Elsevier en Het Laatste Nieuws en zelfs de Donald Duck kan worden ingekeken en natuurlijk een plek waar mensen graag hun verjaardag of huwelijksdag komen vieren.”

De kaart van La Terraza

Die is gevarieerd en je kunt bij er ontbijten op zijn Frans, Engels, Spaans en … natuurlijk lekker en gezond op zijn Nederlands, maar ook met een stevige uitsmijter bijvoorbeeld.

Over de koffie zijn we enthousiast. Zij is dan ook met zorg geselecteerd en met liefde bereid en de appeltaart, appelflap of Bossche bol hebben inmiddels een schare fans gekregen.

Tijdens de lunch komt men niet alleen voor een heerlijke (grote en wat kleinere) salade, of de belegde (warme) stokbroodjes, maar natuurlijk ook voor de steak, de spare-ribs of de visgerechten. En in de winter allerlei verschillende stamppotten.

Ons Menu del Dia, onze menukaart vind u ook op : www.laterrazaaltea.com

Beoordeling

Eten

+++

Wijn

+++

Bediening

++++

Ambiance

++++

La Terraza

Restaurante Bar Calle del Conde de Altea, 66 Altea Alicante 03590 ES
965 845 261 688 682 955

Eén reactie op “Restaurant La Terraza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *