Camping Marjal

Een indrukwekkende camping in velerlei opzichten. Je kunt ruim, of wat minder ruim kamperen, met of zonder caravan of camper. Zeker 1450 kampeerplekken in allerlei maten (percelen heet dat daar) heeft zij beschikbaar.

Zwembad aan Marjal Plaza op de campingEn voor hen die niet in een tent, caravan of camper willen huizen, zijn goed uitziende bungalows te huur. Tropische binnen– en buitenzwembaden, een goed uitgeruste fitness ruimte met een daaraan gekoppelde sauna en Turks stoombad en zelfs een dokter en fysiotherapeut is bij Marjal aanwezig. Net als schone en kwalitatief goede sanitaire blokken, waarin wastafels, toiletten, maar ook wasmachines en wasdrogers ons imponeren.

Poort naar Marjal Plaza op de campingNee, voor groot vakantieplezier hoef je bij Marjal de poort niet uit. En last but not least, het is een echte duurzame zgn. ECO camping, wat betekent, dat zij door het installeren van energiebesparende voorzieningen (een zgn. grijswatersysteem, zonnepanelen, recycling ed.) de prachtige Costa Blanca natuur ook voor ons nageslacht in zo goed mogelijke staat probeert te behouden. En ook dat hoort, vinden wij, bij Goed & Lekker leven aan de Costa Blanca.

Je vindt Marjal ten zuiden van Alicante, zo´n 15 km van de kust. Geografisch hoort Marjal onder de plaats Crevillent, vlak bij het Natuurpark El Hondo. Makkelijk bereikbaar via de AP-7 bij de afrit 730.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *