Meier´s Metzgerstube, restaurant met Fleischerei

(helaas gestopt in 2016)
Ken je het verhaal van de Duitse slagerij wat steeds meer een bijzonder restaurant wordt en waar steeds meer zeer tevreden eters vandaan komen? Wij kenden het niet, tot we het verhaal hoorden van Eline & Roberto, het echtpaar dat elkaar leerde kennen op de Hogere Hotelschool in Maastricht en die in het verleden van die geweldige Hamburgers op tafel zetten bij de Texas Bar. Nu doen zij dat daar niet meer.

Slager Meier´s faam was groot bij de Duitse gemeenschap in Calpe en omstreken. Een geweldige slager en dat is hij nog steeds. Maar op verzoek van velen is hij ook gaan koken en dat doet hij zeker zo goed en nu samen met Roberto, die samen met zijn vrouw Eline de Texas Bar verliet om dit bijzondere plekje nog meer bijzonder te maken. En apart is het en dat wordt steeds vaker ontdekt door Belgen en Nederlanders, en terecht!

Ook slagerij

De slagerij is nog intact, het vlees, de worsten, de schnitzel, de Eisbein, het wordt er allemaal nog door Herr Meier en nu ook Roberto gemaakt en verkocht, maar daar is Sauerkraut en Rotkohl, Buletten, Salz- en Bratkartoffeln bijgekomen en die worden, in mijn geval, na een overheerlijke en volvlezige Gulaschsuppe zwierig en vrolijk door Eline voor je op tafel gezet. In de zomer serveert ze vlees van de BBQ, ’s winters is de tijd van het wild.

De verlichting zit tussen een slagerij en een gezellige huiskamer in, net als het interieur, maar de smaak is raak en de prijzen zijn, om in retailerstermen te spreken, prijzenknallers. Ambiance: meer bijzonder dan luxe, maar je zit er goed.

Openingstijden: ma.t/m za. 10.30-15.00 uur en weer vanaf 19.00 uur; zo. gesloten.

Geen resultaten.

0 reacties op “Meier´s Metzgerstube, restaurant met Fleischerei”

  1. Helaas hebben Rob en Eline de deuren moeten sluiten.
    Erg jammer voor een aantal trouwe klanten, maar vooral voor deze hard werkende mensen. Zij hebben gelukkig toch weer werk gevonden bij Restaurant Grizzly op de weg van Calpe naar Moraira.
    Wij wensen hen veel succes.
    Yolanda en Aad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *