On the Rocks Altea

Wordt er bij jou thuis ook gezocht naar bijzondere schelpen, fraai gevormde stenen en alles wat daar een beetje op lijkt? Dan moet je toch eens binnen lopen in het bijzonder leuke winkeltje, midden in Altea aan de doorgaande weg de N332.

On the Rocks, en dan zonder de Martini deze keer, maar fraaie en heel goed bewaarde fossielen (resten en sporen van planten en dieren, die zijn geconserveerd in steen). Een steen (barnsteen, marmer, speciale kleisoorten), bijvoorbeeld met de botten van de dinosauriër, mammoet of de complete herkenbare huid en structuur van een versteende slak, vis of insect. On the Rocks Altea heeft een grote collectie van heel goede voorbeelden van deze versteende natuurlijke schilderijtjes.

Of je zoekt bijzondere en prachtig gekleurde mineralen, die in de natuur worden herkend aan de kristalvormen en de kleur die zij afgeven. Of allerlei fraaie stenen, die in mooie ‘knuffelvormen getrommeld’ zijn.

Maar ook kwamen wij een haaientand tegen van 5 miljoen jaren oud en eentje die verwerkt was in een sieraad. Unieke sieraden, daar hebben ze bij On the Rocks Altea een heel mooie en betaalbare collectie van. Mooi en modern vormgegeven, waarin dit prachtigs allemaal verwerkt zit.

Dus als je iets hebt goed te maken, of te vieren, plus daarover een prachtig verhaal wilt vertellen, bezoek On the Rocks Altea. Een belevenis.

On the Rocks Altea

Mineralen, fossielen, juwelen Altea Alicante 03590
965 842 368

En van dezelfde eigenaar ‘Off road’ driving: http://4×4-routes.com

En van dezelfde eigenaar ‘Off road’ driving: http://4×4-routes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *