Restaurant Oustau

In de schaduw van de kerk met de markante blauwe koepel in het historische hart van Altea ontmoet het trendy, internationale publiek van Altea en omstreken elkaar in Oustau. Al jaren is het, zeker in de weekenden, dringen geblazen en wordt er tot laat in de avond mooi binnen en fraai buiten, heerlijk gegeten en op niveau gedronken. Een restaurant als je wat te vieren hebt of zeker bent dat je aanzoek wordt aangenomen.

Alle gerechten op de kaart hebben een filmtitel als naam. De relatie daartussen is vaak een puzzel, maar even vaak de start voor een goed gesprek over de filmwereld. De keuken is internationaal met regionale specialiteiten en er wordt goed en verantwoord creatief gekookt. De bediening is jong, vriendelijk, correct en met name door de Engelse eigenaar, Olivier Burn, al 20 jaar in Altea swingend en zeer persoonlijk.

De kracht van dit restaurant is de mix van prima locatie, een smaakvolle en feestelijke ambiance, de swingende bediening en de kwaliteit en presentatie van de gerechten.

Sterk en zwak punt tegelijk is de beperkte variatie van de  gerechten op de menukaart. De prijs/waarde verhouding is redelijk.

Openingstijden

De dagen verschillen per seizoen, ’s zomers elke dag geopend, ’s winters ’s maandags gesloten, wel elke feestdag geopend.

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

++++

Bediening

++++

Ambiance

+++++

Parkeren

++

Oustau

Restaurante C/ Mayor, 5 in oude dorp onder de kerk Altea Alicante 03590
965 842 078

Open vanaf 19.00-24.00 uur. De dagen verschillen per seizoen, ‘s zomers elke dag geopend, ‘s winters ‘s maandags gesloten, wel elke feestdag geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *