Costa Blanca voor jou in de pers

Weekblad Hallo, 9 Maart 2011

Weekblad Hallo publiceerde op 9 Maart 2011 het artikel Elke goede website heeft vier F’s en 3 functies in de rubriek “De Ontmoeting”. In dit artikel wordt Marc Schot geïnterviewd over zijn beroep als uitgever en Internet ingenieur.

Weekblad Hallo, 25 Februari 2011

Pauline van der Sluijs
Op 25 Februari verscheen een interview met Pauline van der Sluijs in weekblad Hallo

Lekker leven aan de Costa Blanca is:

Op 25 Februari verscheen in weekblad Hallo het artikel Lekker leven aan de Costa Blanca is: met daarin een interview met Pauline van der Sluijs.

De Week, 25 Februari 2011

De Week, 25/02/2011
Op 25 Februari 2011 plaatste het Nederlandstalige weekblad van Spanje, De Week, een artikel over Costa Blanca voor jou.

Als je van goed en lekker leven houdt

Costablancavoorjou.com is een website voor iedereen die (tijdelijk) aan de Costa Blanca verblijft. De site biedt zoveel mogelijk praktische en makkelijk bereikbare informatie over actief leven, lekker en goed eten en drinken, gezond bewegen op allerlei niveaus, een culturele agenda en andere zaken die het leven aan de Costa Blanca aangenaam kunnen maken. De zogenaamde 4F-formule (Fast, Functional, Familiair en Friendly) is het doel van de makers en onderhouders van deze website. Alle informatie is er al wel maar geweldig versnipperd, niet altijd objectief, niet altijd functioneel, over veel (inter)nationale media verspreid en mede daardoor niet op een makkelijke en snelle manier bereikbaar. Dat kan en moet anders vinden de initiatiefnemers en daarom dus -met ingang van 1 maart 2011- costablancavoorjou.com. Voorlopig nog als proefversie (pilot) maar wel een versie die een goed beeld geeft van de manier waarop de authentieke, eigentijdse, bijzondere, wetenswaardige en specialistische beeld en tekst informatie aan de bezoekers zal worden aangeboden. En die gekoppeld zal zijn aan eerlijke objectieve recensies van restaurants, musea, culturele manifestaties en sportieve activiteiten plus wanneer dit mogelijk is, een daarop aansluitende actieagenda en bestel-of reserveringsinfo. Bij de samenstelling en presentatie worden de volgende uitgangspunten gehanteerd: Eigentijds, authentiek, gezond, lekker, smaakvol, verrassend, interessant, plezierig en een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding. En natuurlijk betrekt zij haar bezoekers actief bij het creëren en vasthouden van een hoog kwaliteitsniveau in alle opzichten.