Restaurant Bar Tango

Bij de twee vestigingen van Tango bekijk je en word je bekeken. Maar wel op een beschaafde manier. De twee vestigingen vind je op de 2 strandboulevards die Calpe rijk is.

No. 1 (in ons geval) aan de Playa La Fossa is het die door ons het meest wordt bezocht als bijkom- en vergaderplaats na onze wekelijks Calpe boulevard hardlooprondje, nadat we no. 2 aan de andere boulevard vlakbij Calpe zelf (Playa Arenal-Bol) vaak nog fraai en sierlijk hardlopend gepasseerd zijn. Niet omdat wij deze, ook prima vestiging mijden, maar omdat de geplande afstand eerst moet worden afgelegd, voordat deze bij Tango no. 1 kan worden geïncasseerd.

Want een beloning is het, elke keer weer. Goede koffie, lekkere (appel)taarten, mooie salades en vriendelijke bediening en dat allemaal in de voor Tango zo karakteristieke zwart gele house-style. Laat je verwennen, bekijken en kijk je ogen uit naar wat passeert (en dat is niet mis).

Tango no. 2 is met name aantrekkelijk aan het eind van de middag met een lekker koel (vol) glas of een artistiek opgemaakte cocktail in de hand en zicht op flaneerpubliek en zonsondergang.

Parkeren is wisselend en bij Tango no. 1 wat makkelijker.

Beoordeling

Eten

+++

Bediening

+++

Ambiance

++++

Tango

Restaurante, Bar Playa La Fossa en Playa Arenal-Bol Calpe Alicante 03710
965 831 671

Eén reactie op “Restaurant Bar Tango”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *