Restaurant dEls Artistes

Roland Broggi is een topmerk. Als kok. En samen met zijn ega Helen wordt er dan ook op een hoog niveau gekookt en geacteerd. De plaats waar dit restaurant zich bevindt, is uniek. Tegenover de monumentale kerk in het hart van het pitoreske Altea, en in een smaakvol ingerichte eetzaal en op een lekker buitenterras wordt goed en lekker gegeten.

Jammer dat de bediening het kookniveau van Roland niet altijd haalt. Vooral de Nederlandstalige dienaar is tranen trekkend.

Roland gaat er prat op dat hij alleen maar verse ingrediënten gebruikt en in onze praktijk klopt dat als een bus. Lam scoort bij hem (en bij ons) hoog en met zijn dagmenu van 14 euro onderstreept d´Els Artistes onze missie Goed en Lekker eten aan de Costa Blanca. Als er dan nog flink wat aan de bediening wordt gedaan, maken wij daar Goed en Lekker Leven van.

Opmerkingen

Parkeren: niet makkelijk alleen op loop- en een beetje klimafstand. Prijs/waardeverhouding: Naast het dagmenu niet goedkoop maar wel redelijk.

Openingstijden

Op maandag gesloten.

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

++++

Bediening

+

Ambiance

+++

Parkeren

+

D’els Artistes

Restaurante Plaza Iglesia, 6 Altea Alicante 03599
965 841 269

3 reacties op “Restaurant dEls Artistes”

  1. Wij hebben er nu drie keer gegeten en kunnen ons totaal niet vinden in bovenstaand commentaar.
    Dit restaurant is top. Het eten is super, bediening is zeer vriendelijk en gastvrij.
    Is echt een aanrader, wij komen hier zeker nog terug.
    Hulde 👍👍

  2. Lekker gegeten,maar wat een slechte bediening.Je moet heel snel je bord leeg eten,want de heren willen blijkbaar in de middag nog tijd hebben voor een siesta.werden gewoon weggekeken.Doodzonde

    1. Inderdaad kok Broggi kookt als de beste maar ons zie je daar voorlopig niet meer terug. Schandalig slechte bediening, vooral de zg. populaire oude jongens krentebrood aanpak van de Nederlandse ober is zo irritant, zo wars van elk niveau behalve het laagste, zo slecht voor de naam van dit restaurant dat je niet de smaak van het eten mee naar huis neemt maar de wansmaak van bediening. En ook de zg. persoonlijke aanpak van de gastvrouw mag wat minder operette achtig en wat echt persoonlijker en ze zou wat meer op haar personeel mogen letten. Nog nooit in mijn leven zo´n onbeschofte en kwaadmakende ober aan mijn tafel gehad. Gastvrijheid kent vele smaken maar deze smaak hoef ik voorlopig niet meer te proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *