Restaurant Indonesia, Albir

“Echt Indonesisch”, is één van de enthousiaste koppen, die wij onder ogen kregen tijdens het lezen van de recensies van de flinke stroom tevreden klanten, maar daar raken wij niet zo onderste boven van. Zeker niet als de naam van je restaurant Indonesia is en de kaart voor een groot deel uit rijsttafel gerechten bestaat.

Maar over de beschreven kwaliteit worden wij wel stil en nadenkend. Super eten, goede en plezierige bediening en kok Lona schijnt een kei te zijn. Zij kunnen ons binnenkort verwachten en wij melden ons daarna weer bij jou. Dus als jij eerder dan wij het echte Indonesia wil ontdekken, dan durven wij na het lezen van al die overtreffende trappen een aanbeveling wel aan. En geniet ervan.

Indonesia

Carrer de Pau Casals 7 Albir, L’Alfas del Pi Alicante 03581
620 083 771

5 reacties op “Restaurant Indonesia, Albir”

 1. Dit restaurant bestaat al jaren niet meer. Onbegrijpelijk dat dit restaurant nog steeds vermeld wordt.

 2. Restaurant Indonesia dat sinds januari 2019 in Albir gevestigd is heeft niets te maken met het restaurant Indonesia dat eind 2014 uit Albir verdween. Het adres van restaurant Indonesia is calle Andròmeda 18 in Albir, het adres van het verdwenen restaurant Indonesia, van Lona was Carrer del Pau Casals 7 Albir. Oh ja restaurant Indonesia heeft een Indonesische kok en hij heet geen Lona……

 3. goeiemorgen wat leuk een indonesia rest. gevonden te hebben. komen zeker een keer kijken maar eerst een vraag :kan ik ook losse kruiden zoals’ketoembar” bij jullie kopen ? m.v.g. Ton en Ferial Alkema.

 4. Uw artikel ¨Restaurant Indonesia Albir¨ heb ik gelezen.
  Ik krijg de indruk dat u het artikel hebt geschreven zonder er geweest te zijn.
  Ik geef deze reactie, omdat wij (een aantal personen) een aantal jaren geleden regelmatig bij Lona zijn geweest. We kennen dus haar kwaliteiten.
  Maar we betwijfelen toch of Lona weer aan het koken is.
  Ze kon het jaren geleden niet bolwerken en is (tot onze spijt) vertrokken uit Albir.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *