Restaurant Kaskade 1

Kaskade 1 is een heel plezierig familierestaurant. Goed van sfeer, klassiek van inrichting en in de keuze van de gerechten op de kaart, maar goed en smaakvol uitgevoerd en zeer plezierig op de met linnen bedekte tafels gebracht. Gastvrij (ook al zo´n klassiek maar plezierig woord) en dat zijn de twee Spaanse broers die hier de leiding hebben en hun hand niet omdraaien voor het fileren van de vis aan tafel.

Al heel snel word je in je eigen taal plezierig te woord gestaan. De kaart wordt in je moedertaal geopend voor je op tafel gelegd, kortom men is blij met je en ik vond dat tenminste heel plezierig en zeer professioneel en veel meer dan de manier waarop het, meer moderne, woord klantvriendelijk door veel anderen, zonder veel aandacht voor de gast, wordt ingevuld.

Ken je de opvang en inrichting van Restaurant Keizer naast het Concertgebouw in Amsterdam of de statige uitstraling van het Restaurant van Hotel Wientjes in Zwolle? Daar lijkt het op, warmte is daar het kernwoord en ook hier is er dat ‘klant is koning gevoel’ waardoor je heel snel thuis voelt.

En ik niet alleen. Met mij genoot een internationaal gezelschap van de lunch en de gerechten die in het Duits, Engels, Nederlands en Spaans aan de beide gastheren opgegeven waren. Die talen hoorde ik tenminste, op een plezierig en beschaafd geluidsniveau, om mij heen over en weer gaan.

Ook het ruime terras nodigt uit, maar de temperatuur was er niet naar om mij te verleiden.

De keuken is goed, de presentatie is op niveau en prettig, de prijskaart zeer redelijk (voorgerechten van 4 tot 10 euro. Hoofdgerechten van 10 tot 15 euro) en de plek is er één om aan te bevelen, wat we hierbij doen.

Beoordeling

Eten

+++

Wijn

+++

Bediening

++++

Ambiance

++++

Parkeren

+++++

Kaskade 1

Restaurant, Cocina International Avenida Coloma hoek Calle Colombia La Nucia Alicante 03530
965 873 140 965 873 448

Eén reactie op “Restaurant Kaskade 1”

  1. Wij onderschrijven de goede recentie. Ook wij komen graag bij Kaskade eten als wij een paar dagen in Benidorm zijn. Heel goed gastheerschap, goede keuken en ambiance. Aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *