Restaurant La Solana

Alcalali is een dorp voor lekkerbekken. Er zitten een aantal restaurants van ongeveer gelijkwaardig niveau en dat betekent competitie. Op kwaliteit, op prijs, op klantvriendelijkheid en ambiance. En daar varen wij wel bij. La Solana ligt mooi, iets van de doorgaande weg af, maar duidelijk zichtbaar door de slimme opstelling van hun naambord.

La Solana oogt plezierig en La Solana is efficiënt en snel in de aanpak van de welkome gast. Bediening professioneel en achteraf begrijp ik dat dit een belangrijk deel van het succes is. Ze moeten wel, want ze zijn zeer positief bekend als het restaurant voor de grote gezelschappen. Meestal in de middag, vermoed ik, want het ligt in het midden van elke mooie route.

Wij waren er op een rustige avond en genoten van de plek, de efficiency, de professionaliteit en van de kwaliteit van het gebodene wat aan je wordt voorgelegd als een invuloefening. Tijdens het aperitief plus brood en alioli krijg je beiden een invulmenu met het verzoek te kiezen uit 16 voorgerechten, 17 hoofdgerechten en 10 nagerechten. De keuze van het hoofdgerecht bepaald de totale prijs van het menu. Gebraden kip 10,50 euro, Versierde Entrecote 21,50 euro, de rest zit daartussen en voor kinderen tot 12 jaar een menu(utje) voor 6 euro.

Goed eten, redelijk drinken, prima plezierige bediening, geen flauwekul en allemaal op een mooie plek. Goed toch?

Beoordeling

Eten

+++

Wijn

+++

Bediening

++++

Ambiance

++++

La Solana

Restaurante Calle Naranjos, 1 – bajo Alcalali Alicante 03728
966 482 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *