Restaurant Las Palmeras

Las Palmeras is een resort met een prachtrestaurant. Beetje vreemde en zeker verrassende combinatie van activiteiten, maar wat wij er van proefden, grote klasse.

Sinds 1963 zit deze bijzonder mix van gastronomie op deze, ook al bijzondere plek, naast een benzinestation en grote garage aan de doorgaande weg van Alicante naar Murcia. Dat klinkt niet lekker, maar is het wel! De mix. Het is een luxe camping met een flink aantal gerieflijke bungalows, het is een catering waar je je luxe maaltje vooraf kan bestellen en in je eigen bungalowtje opsmikkelen, er staan twee luxe buitenvilla´s (farmhouses), waar je met je vriendenploeg een geweldig weekend kan hebben en 2 hotels, waar je redelijk luxe je roes uit kunt slapen en 1 restaurant, waar top gekookt wordt en waar 1500 mensen tegelijk kunnen eten. Wat ook regelmatig schijnt te gebeuren.

Wij waren daar op de terugreis van de Palmpasen optocht in Elche. Helemaal vol, “met de benen buiten” meldt mijn partner, na een kijkje vooraf, terwijl ik de auto parkeer tussen het grote, maar toch nog niet helemaal afgeladen parkeerterrein. We worden gastvrij ontvangen en gerustgesteld, zij hebben zo een tafel voor ons en dat klopt. De inrichting lijkt op een luxe Van der Valk. Warm licht, hoofdkleur noten-bruin, linnen op tafel en op je schoot en de kwaliteit en variatie van het voedsel goed bereid en lekker van smaak en de porties …. enorm.

En dat allemaal zeer betaalbaar en vriendelijk professioneel op tafel gezet.

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

+++

Bediening

++++

Ambiance

++++

Las Palmeras

Restaurant
965 400 188

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *