Chinees restaurant Nuevo Siglo

Er zijn veel Chinese restaurants aan de Costa Blanca, maar er is maar 1 Nuevo Siglo.
We hebben ze zien komen. Als jong echtpaar begonnen ze zo rond 2000 hun Chinese Restaurant. Hij als ervaren, goed opgeleide en inventieve kok, zij als een zeer gedreven, enthousiast en kwaliteit bewuste gastvrouw. En ze hebben er een reuze succes van gemaakt met de formule: lage prijzen, een breed assortiment goed gemaakte spijzen en een hoge omzetsnelheid. En altijd met een likeurtje en voor de dames een cadeautje toe.

Inmiddels hebben ze twee zoontjes en een heel goed lopend restaurant met naast een prima à la carte kaart ook 10 menu´s tussen de 5 (ja, je leest het goed 5) en 13 euro en allemaal lekker van smaak en goed bereid. Plus razendsnel op tafel gezet door een stel trouwe, heel klantvriendelijke en snel elke taal oppikkende jonge Chinese landgenoten. Waardoor je ineens in je eigen taal wordt begroet door een Chinees, die gisteren nog alleen maar in het Chinees-Engels tegen je sprak.

Voor ons, een vast goed adres waar we graag eten met zijn tweeën of met de hele familie. En dat doen we niet alleen maar voor de prijs, die natuurlijk ongelooflijk is.

Openingstijden

Elke dag van 12.00-24.00 uur

Opmerkingen

Prijs/Waarde verhouding: super

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

++

Bediening

+++

Ambiance

++

Parkeren

+++

Nuevo Siglo

Restaurant (chinees) C/ Pau Casals, 1 (tegenover hoofdingang Hotel Kaktus) Albir Alicante 03581
966 867 217

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *