Restaurant Pizzeria El Muelle

Restaurant Pizzeria El Muelle ligt aan een heel mooie uitzichtplek, aan een prachtig stuk van de toch al mooi natuurlijke Torrevieja boulevard, heeft een gerieflijk en plezierig (aan beide zijden ingeglaasd) terras met alleen maar warmte- en geen lawaai veroorzakende terrasbranders, zodat er ook in januari, aangenaam buiten kan worden geluncht en gedineerd.

Ook in het restaurant is het interieur er niet een, die je onmiddellijk bij een pizzeria zou verwachten. Helemaal niet eigenlijk. Het is veel meer. Ruim, stijl en smaakvol met de mogelijkheid om ook in een aparte, goed gemeubileerde ruimte, de vader van de bruid tot de gasten te laten spreken.

Fantastisch uitzicht op de boulevard in Torrevieja
Fantastisch uitzicht op de boulevard in Torrevieja

Er wordt uit een creatieve en gevarieerde kaart, goed en lekker gekookt en dit wordt plezierig en professioneel op tafel gebracht. Kortom: El Muelle (wat de Pier betekent, maar dat wist je natuurlijk al) is een, vast niet alleen door ons, aanbevolen adres. Waarvan ieder van ons tot de ontdekking kwam, dat wij onze verjaardag daar wel wilden vieren zelfs met onze liefste naaste(n).

Het interieur van Pizzeria El Muelle
Het interieur van Pizzeria El Muelle

Parkeren: gratis, in de parkeergarage naast het restaurant

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

+++

Bediening

++++

Ambiance

++++

El Muelle

Restaurant Pizzeria C/de Mar 1 Paseo Maritimo Juan Apartico Torrevieja Alicante ES
966 704 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *