Restaurant Siam Beach

Authentiek Thai Cuisine staat er op de businesskaart en zo is het ook. Alle drie de woorden kunnen vet geschreven worden.

Authentiek is het prachtig Oosters en met Thaise verfijning gekookt, super van smaak en artistiek en zeer smaakvol, in alle opzichten, gepresenteerd. Thaise cuisine is het zeer beslist. De kok weet van combineren, excellent doseren, pittig en zacht, zoet en zout, warm en koud, magnifiek.
En tel daar de plezierige, hoffelijke bediening, het prachtige uitzicht en de prettige zit bij op, dan ervaar je waarom deze gewone donderdag aan de boulevard van Altea een onverwachte feestdag werd.

Beoordeling

Eten

+++++

Wijn

+++

Bediening

++++

Ambiance

++++

Parkeren

+++

Siam Beach

Restaurant (Thais) Calle Conde 40 Altea Alicante 03590
965 844 048 603 310 631

Eén reactie op “Restaurant Siam Beach”

  1. Bij dit restaurant zijn wij via kennissen terecht gekomen.
    Zowel de voorgerechten als de hoofdgerechten waren ver beneden maats en vielen erg tegen maar goed daar gaat het nu niet om.
    Bij het hoofdgerecht nam mijn vriend nog wat noodles op zijn bord en vervolgens kauwde hij op 2 stukken glas!! Hierdoor is een stuk van zijn kies afgebroken en ook dat stuk spuugde hij uit. We riepen de ober, om dit te vertellen en we lieten de glasstukjes zien en het stuk van de afgebroken kies. De reactie daarop heeft ons zeer verbaasd. De ober ging naar de keuken en kwam bij ons aan tafel vertellen dat dit niet mogelijk is en ontkende alles. Daarna kwam de kokkin met een lege wokpan om uit te leggen dat dit niet mogelijk was en dat het onmogelijk aan hun lag. Wij stonden perplex!!
    Hoe deze zaak afgehandeld en opgelost is, is diep triest. Mijn vriend heeft 2 stukken glas bijna opgegeten én een stuk van zijn kies afgebroken en dan wordt er gezegd dat het onmogelijk aan hun ligt en gesuggereerd dat het aan ons ligt. Alsof je met stukken glas in je zak loopt! Al met al een zeer slechte ervaring! Het eten niet lekker, glas in je eten. Zeker geen aanrader. Blijf weg als je geen glas wilt eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *