Restaurante Pepe

Leuk, plezierig en gastvrij restaurant waar goed landelijk, maar ook culinair gekookt wordt. Een groot succes is het dagmenu, waarvan de prijs wordt bepaald door de keuze van het hoofdgerecht.

Die keus maak je uit 10 voorgerechten, 14 (!!) hoofdgerechten, waarvan een flinke gegrilde Tong het hoogst geprijsd is (16 euro) en 4 nagerechten. Vooraf gegaan door warm brood, prima Aioli en begeleid door een halve fles Rioja of een biertje.

Voor de kinderen is een ook een keuzemenu, 6 euro´s totaal en zeker niet gek. Daar hoef je ze niet voor thuis te laten. Het terras is groot en meestal ruim bezet, het binnenrestaurant kan, denk ik zeker 60 smullende gasten herbergen en mede door de geruite tafelbekleding landelijk gezellig (al zijn we niet zo voor deze waardering, maar het is in dit geval wel zo).

Geen trek in een van de hoofdgerechten van het dagmenu? Geen punt. Kies een ander hoofdgerecht uit de lijst met Specialiteiten waarop de Chateaubriand of Beef Wellington of de Kreeft, je het water in de mond doet lopen en je bent dan in totaal ruim 30 Euro p.p. armer. Nou armer, dat vinden wij eigenlijk ook een koopje.

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

+++

Bediening

+++

Ambiance

+++

Pepe

Restaurante Aan de weg van Alcalali naar Pedreguer (CV-720) 400 m van Alcalali Carretera de Pedreguer Alcalali Alicante
966 482 456

Open van 12.45 tot 15.30 en 19.00 tot 22.30 uur. Behalve maandags en zondagavond.

Eén reactie op “Restaurante Pepe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *