Restaurant Pizzeria Paulino

Paulino, Albir

De toevoeging pizzeria is enigszins verwarrend omdat je de indruk krijgt dat de Italiaanse invloeden de kaart zouden kunnen overheersen, wat zeker niet zo is. Natuurlijk, je kunt er een lekkere pizza eten en ook een goede pasta maar wij kiezen toch in de meeste gevallen voor de sterke streekgerechten zoals de paella, het geroosterde lamsvlees, de vakkundig bereide visgerechten in dit plezierige en prijsbewuste restaurant aan de doorgaande weg naar het strand van Albir.

Het is of je een plezierige tuinkamer betreedt en dat gevoel versterkt zich als je plaatsgenomen hebt op de met stevige kussen beklede tuinstoelen. Veel planten, rustige muziek en veel vrolijke en kennelijke zeer tevreden, internationale bezoekers. Het eten is goed, niet bijzonder goed maar gewoon goed en als je de prijs/waarde verhouding daarnaast legt, grote klasse. Wij vragen ons tenminste regelmatig af hoe ze het daarvoor kunnen doen.

Complete menu´s incl. warm stokbrood en alioli vooraf, wijn en/of fris en een dessert of koffie na, en dat voor 10, 12, en 14 euro ook s´avonds.

Openingstijden

Gesloten op maandag.

Beoordeling

Eten

+++

Wijn

+

Bediening

+++

Ambiance

+++

Parkeren

+++

Adres

Paulino

Restaurante Pizzeria
Avda. del Albir, 72
Albir, Alicante 03581
  • Telefoon: 966 865 906

Één Reactie

  1. Marc Schot schreef:

    Met dank aan onze allereerste lezerstip van Albert van Blitterswijk hebben wij dit restaurant leren kennen en er smakelijk gegeten! Albert muchas gracias!

Plaats een reactie

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*