Restaurante Tramonti

Het is eind van de middag. Je rijdt een stukkie het land in op zoek naar mooi achterland. Dat vind je als je Jalon voorbij bent en je richting Alcalali rijdt en helemaal prachtig wordt het als je daarna voor de weg naar Benichembla kiest.

Aan de rand van het dorp Parcent vind je dan Restaurante Tramonti met een ruim terras, een zeer gezellig en professioneel en plezierig echtpaar, waarvan zij de kaptein in de keuken is en hij verantwoordelijk is dat e.e.a fatsoenlijk op tafel komt. En dat komt het, in een unieke samenstelling die bij hen Menu Del Dia heet. Maar dat gaat bij hen uit een keuze, die aan je wordt voorgelegd uit 6 voorgerechten, 9 hoofdgerechten en 4 nagerechten. Lekker warm brood en all i oli plus een halve fles wijn of water zijn een normaal onderdeel van dit menu, waarvan de prijs bepaald wordt door de keuze, die je maakte voor het hoofdgerecht.

Cordero asado van € 15 is de hoogste prijs, die van je wordt gevraagd en Filete de pollo a la plancha van € 9,50 de laagste. En zeer plezierig allemaal. Probeer het maar, kan niet stuk!

Beoordeling

Eten

+++

Wijn

++

Bediening

++++

Ambiance

+++

Tramonti

Restaurante Avda. De Benidorm s/n Parcent Alicante 03792
966 405 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *