Vall de Cavall, Restaurant Gata de Gorgos

Vall de Cavall, de plek is bijzonder en verrassend. Wanneer je vlak voor Gata de Gorgos (vanuit Teulada) een smalle weg aan je rechterhand bent ingeslagen dan waan je je na enkele ogenblikken in Amerika waar ongetwijfeld later op de dag in de prairies de cowboys hun vee zullen gaan opdrijven. Ruim ontworpen buitenmanages met aan de horizon de bergen en heuvels die deze prachtige buitenplaats omringen.

Amazones en mannelijke paardrijders drijven hun paarden op tot draf of galop of leiden hun paard naar de volgende sprong. Wij zullen velen van hun later terugzien in het zeer smaak- en sfeervolle restaurant Vall de Cavall, waar op dat moment kwalitatief prima en heerlijk geluncht wordt, 16 euro, incl. 1 glas Chardonnay en zeer haar prijs waard.

Wanneer de weersomstandigheden het mogelijk maken (wij waren daar met ca. 8 graden) lijkt het ruime terras de ideale plaats om een klasse diner of kwaliteitslunch tot je te nemen. Samen genietend met je tafelgenote(n) van het prachtige uitzicht en dromend over de romantische en sterke momenten van John Wayne of Lukey Luke. Of gewoon genietend van elk gerecht bereid met het respect, de zorg en het raffinement wat door de Belgische eigenaren werd ingebracht en Belgisch/Spaans wordt uitgevoerd.

Overnachten is hier ook mogelijk Er zijn ruime kamers beschikbaar. Vall de Cavall is niet goedkoop maar haar prijs waard.

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

++++

Bediening

++++

Ambiance

+++++

Parkeren

+++++

Vall de Cavall

Restaurante Bar (Centro Hipico Privado) Ctra. National 332 (km 187,5) Ptda Benisaina, 3 Gata de Gorgos Alicante 03740
648 100 636

Eén reactie op “Vall de Cavall, Restaurant Gata de Gorgos”

  1. Val de Cavall Gata de Gorgos. Schitterend kader, uitstekende keuken, ongelooflijke bediening. Een sprookje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *