Wandelzoektocht Calpe

Op 1 september (2012) ging in Calpe voor de eerste maal een internationale wandelzoektocht van start. Aan de hand van 24 vragen en een fotovraag wordt Calpe aan, of misschien wel, onder je voeten gelegd. Pittoreske hoekjes, ornamenten, steegjes en trappetjes kom je spelenderwijs tegen en ondertussen loopt ook de geschiedenis met je mee.

De wandelzoektocht is helemaal gratis en t/m 9 november (2012) maak je zelfs kans op één van de vele mooie prijzen, zoals overnachtingen in hotel Villa Marisol, een spa-arrangement in hotel Imperial Park, bon voor een gratis maaltijd in diverse restaurants in Calpe, een parapentevlucht aangeboden door Doyouwanna, pralines van Chocolates Sven, boekenbon van boekwinkel De Leeshoek en zelfs een check-up in Clínica Benidorm.

Na 9 november is de tocht natuurlijk ook gewoon te lopen, maar zijn bovengenoemde prijzen niet meer te winnen. Wel zijn de antwoorden op te halen bij het startpunt La Parada en daarna trakteer je jezelf gewoon op welverdiende tapas met een wijntje.

Start

De vragen (met fotoblad) en het antwoordformulier kan je hier downloaden (zie onder), of afhalen op het startpunt, Bar Cafeteria ‘La Parada’ in Calpe, adres: Edif. Etxezuri, Avda. Europa 1, Lokaal 13 – 03710 CalpeTel. 676.572.257. Elke dag open vanaf 10 uur.
(bij het verlaten van de grote weg (Av. de los Ejércitos Españoles) ter hoogte van de droge rivier, C/ La Niña inslaan en aan het eerste rond punt naar links, op 100 m aan uw linkerkant)
Lees eerst het Reglement, zodat je weet waar je op moet letten!

Met dank aan Vlamingen in de wereld – Costa Blanca die de zoektocht heeft georganiseerd in samenwerking met Toerisme Calpe.

Veel plezier!

Calpe, affiche van de zoektocht

Eén reactie op “Wandelzoektocht Calpe”

  1. Beste,
    Kan de wandelzoektocht in Calpe nog steeds worden gedaan, en kan ik bij jullie formulier komen ophalen ?
    Dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *