Cabré y Sabaté Semi Seco (Cava)

Cava kan je op elk moment en bij elke gelegenheid drinken. Deze geeft je voor nog geen 2 euro wèl een millionairs-gevoel terwijl je in het zonnetje zit te genieten aan je zwembad in de late namiddag.

De half-droge Cabré & Sabaté heeft een lekkere pittige en intense smaak, die vooral een goede combinatie geeft met zoete (na)gerechten.

Deze Cava is gemaakt volgens de ‘Método Tradicional‘ en heeft een ‘Consejo Regulador del Cava‘ – kwalificatie wat betekent dat het met de productiekwaliteit en normen wel goed zit én dat deze cava minimaal 9 maanden gerijpt heeft. Op de website van El Cava Regulatory Board wordt uitgelegd wat de (strenge) eisen voor deze kwalificatie zijn.

De Cabré & Sabaté Semi Seco is een aanrader, mede door de schandalig lage prijs, waarbij je je afvraagt hoe het mogelijk is. In Nederland is hij al gauw € 6,95. Een prima Cava dus, geweldig voor zo met vrienden onder elkaar, echter bij een speciale gelegenheid, zou ik toch een trede hoger gaan.

Beoordeling

Wijn

++++

Cabre & Sabata

Cava – Semi Seco
€ 1,65 (75cl) Mercadona

20 reacties op “Cabré y Sabaté Semi Seco (Cava)”

  1. Beste
   Ik verkoop deze voor het goede doel (mensen met ALS/spierziekte) aan 8,5 euro per fles. Bij afname van grote hoeveelheden 8 euro/fles.
   Indien interesse: tel: 0498/241048

 1. Is deze cava semi seco Cabre & sabate in Nederland ergens te koop of te bestellen?
  Wij kennen deze cava van ons verblijf in Spanje en willen hem graag kopne/bestellen hier in Nederland .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *