Xef Pirata GastroBar

Xef Pirata GastroBar in Altea is jong, funky en cool in meerdere opzichten. En zeker in het weekend betekent dat, dat je moet reserveren, om erbij te mogen zijn, zeker in het weekend en zeker in de vakantieperioden.

Zij serveren `Tapas om voor te sterven´ volgens een (te) wild enthousiaste bezoeker op Tripadvisor en dat vinden wij wat overdreven. De tapas zijn heel goed en de kunstwerk(jes) aan de muur zijn leuk en de prijs daarvan is ook leuk, maar sterven voor die, inderdaad heerlijke, tapas vinden wij te veel van het goede en bewaren wij graag voor iets anders.

Funky is het door de plezierige smaakvolle, Ikea-achtige aankleding en de lekker soepel swingende muziek.

Xef Pirata GastroBar, AlteaCool is het door de samenvoeging van datgene wat wij net probeerden te beschrijven, het aanwezige publiek: verhoudingsgewijs veel jonge, goedgeklede Spanjaarden naast een grote populatie globetrotters.

Naast de geraffineerd samengestelde tapasmenu`s (€14,50 zes tapas), vinden wij op de kaart een Tapas degustatiemenu en bijzondere salades en hamburgers, maar ook een intrigerend Mushrooms met truffel gerecht met grijze risotto.

Wij komen er terug. Het is maar dat jij dat weet en terugkomen doen wij niet alleen, merkten wij.

Beoordeling

Eten

++++

Wijn

+++

Bediening

+++

Ambiance

+++

Xef Pirata GastroBar

Tapas bar
966 885 855

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *